Podle čeho se rozhodnout při výběru lyže?

Obsah

Podle čeho se rozhodnout při výběru lyže?

Podle čeho se rozhodnout při výběru lyže?

Podle čeho se nakonec rozhodnout při výběru lyže 1 Testy v časopisech a na internetu poslouží jako jeden ze zdrojů, jsou vhodné jako doplnění informací. A jelikož lyže... 2 Diskuze na webu mnohdy obsahují skutečně nezávislé informace, obvykle ale odrážejí jen názor a zkušenost jednoho... 3 Testování na sněhu je koruna a vrchol každého pořádného rozhodování. Možností... More ...

Kdo je Nejlepší prodejce lyží?

Lyžařů, kteří při výběru lyží z obrovské, až nepřehledné nabídky tápou a nakonec nevyberou nejlépe, je stále mnoho. I proto, že zdaleka ne každý prodejce poradí s výběrem lyží optimálně. Ať už proto, že sám dostatečně neví, nemá dost informací či zkušeností, nebo z prozaického důvodu, že prodat může jen to, co má v nabídce – a prodat chce.

Jaké jsou šířky sjezdovkových lyží?

Ani v tomto kdysi volba nebyla, dnes je to u lyží kritérium skoro nejdůležitější. Šířky sjezdovkových lyží se pohybují od (nejčastěji) 66 mm ve středu lyže výše.

Jaké lyže jsou vhodné pro celodenní lyžování?

Pro celodenní pohodlné lyžování je vhodné zaměřit se na lyže all-round, all-mountain, které mají větší plochu a lépe zvládají nerovnosti. Jestliže jezdíte hlavně v terénu, tak jsou pro Vás vhodné lyže z kategorie all-mountain se šířkou kolem 80 mm a více.

Související příspěvky: