Jak se dělá líbání?

Obsah

Jak se dělá líbání?

Jak se dělá líbání?

Líbání je jedna z nejkrásnějších intimních činností. Pokud se dělá správně, rozklepou se vám kolena a zatočí hlava. Jak tedy na to? Dobrá a pravidelná hygiena ústní dutiny by měla být základem každého člověka. Pokud vám bude cítit z úst, nebude váš polibek dobrý.

Kde se dá líbání pokazit?

Tohle je většinou to místo, kde se dá líbání nejvíce pokazit a které dělá mnoha lidem problém. Buď se to tady zvrhne v šerm a zběsilou masáž mandlí, nebo ve stydlivé líbání, kdy se partner bojí vůbec použít jazyk.

Kdo se nenaučí líbat za celý život?

Někteří lidé se nenaučí líbat za celý život. Víte, jak vypadá takový špatný polibek? Je příliš mokrý, agresivně vám doráží jazykem až na mandle a mnohdy se stává, že se bojíte, jestli vám prudkými pohyby neulomí zub. Líbání je jedna z nejkrásnějších intimních činností. Pokud se dělá správně, rozklepou se vám kolena a zatočí hlava. Jak tedy na to?

Jak se zbavit líbání v autě?

Pokud se nebude mít k líbání on, nebojte se začít první. Nejhorší je přední sedadlo v autě. Znáte to – jak se mezi vás pořád plete řadicí páka, sedadla jsou tak divně daleko, že se nemůžete pořádně obejmout, a vůbec je to nešikovné místo.

Související příspěvky: