Jak získat vzdělání na vojenské škole?

Obsah

Jak získat vzdělání na vojenské škole?

Jak získat vzdělání na vojenské škole?

Jako student vojenské školy budeš zároveň i vojákem, takže po tobě budeme vyžadovat dobrý zdravotní stav. A také bezúhonnost. Na oplátku toho opravdu hodně získáš. Tady najdeš pár úplně nejzákladnějších podmínek, které musíš ty i každý jiný zájemce o studium na vojenské škole splňovat.

Co se týká zájemců o vojenské škole?

Tady se dozvíš, jaké doklady a formuláře se týkají těch zájemců, jež jsou definitivně rozhodnuti pro studium na vojenské škole. Tyto věci se budou řešit v průběhu prvních schůzek. Nezaměňuj si je s elektronickým formulářem, který se odesílá přímo z těchto stránek, avšak zájemců o studium se netýká!

Co je vstupní prohlídka vojenské školy?

Lékařská prohlídka je u zájemců o studium na vojenské škole prakticky stejná jako v případě budoucích vojáků z povolání. A proto se podívej vedle právě k nim, co tě na vstupní prohlídce v nemocnici čeká a nemine a jak se na to všechno nejlépe připravit. Zjisti, o čem vstupní lékařská prohlídka vlastně je – na co se zaměřují naši lékaři.

Jaká je cesta na vojenskou vysokou školu?

Cesta na vojenskou vysokou školu v několika bodech: Také na budoucí studenty vojenských škol čeká vstupní lékařská prohlídka – chceme tě mít fit. Budoucí vysokoškoláci ji absolvují až po podání přihlášky ke studiu, zájemci o studium naší střední školy si zase přihlášku podávají až po úspěšném absolvování prohlídky.

Související příspěvky: