Co jsou střevní paraziti?

Obsah

Co jsou střevní paraziti?

Co jsou střevní paraziti?

Střevní paraziti jsou paraziti, kteří nejsou sami o sobě životaschopní, dokážou přežít a rozmnožovat se výlučně jen díky hostiteli (člověk anebo zvíře). Parazitní onemocnění v organismu člověka způsobují střevní paraziti, anebo jejich larvy. Onemocnění se šíří infekcí, často bývá úplně nepozorovatelné, ale v organismu postupně způsobuje poruchy.

Kdo je původcem parazitů?

Podrobnější informace můžete zobrazit kliknutím na následující titulky: Na počátku bludu, že parazité jsou původci všech nemocí, stojí mimo jiné doktorka Hulda Regehr Clarková (1928–2009), Kanaďanka, která během své praxe naturopatky „objevila“ způsob léčení VŠECH nemocí.

Jak se zbavit parazitů za všechna onemocnění?

Podle jednoho mohou parazité za všechna lidská onemocnění a zbavit se jich lze pomocí „univerzální léčebné frekvence“. Podle druhého lze s parazity úspěšně bojovat pomocí tzv. Mistrovského minerálního roztoku (MMS) a jeho alternativ (CDS, CDH).

Jak se zbavit parazitů v přírodě?

Parazitů se podle dr. Clarkové lze snadno zbavit také úpravou diety a bylinkami, ale především pak opakovaným vystavením se elektrickým impulsům. Dr. Clarková získala doktorát ze zoologie a botaniky (1958, University of Minnesota, USA), a tak by se dalo čekat určité povědomí o tom, jak to v přírodě funguje.

Související příspěvky: