Nejběžnější jsou baterie z kovu?

Obsah

Nejběžnější jsou baterie z kovu?

Nejběžnější jsou baterie z kovu?

Nejběžnější průměr je 35 mm, ale dodávají se i šíře 40 mm, kde je menší odpor vody a proto nejsou vůbec slyšet. Vodovodní baterie bývají nejčastěji vyráběny z kovu, speciálně z broušeného chromu, nerezu, ale i mosazu.

Kolik baterií můžete použít do kuchyně?

Vybírat můžete z baterií, které jsou upravené jen na jeden přívod vody, či tradiční, na přívod teplé i studené vody. Dřezová baterie: Baterie určená do kuchyně. Nejčastěji bývá i s výsuvnou sprchou, aby mytí nádobí či omývání ovoce a zeleniny, bylo co nejvíce pohodlné.

Co je dřezová baterie do kuchyně?

Dřezová baterie: Baterie určená do kuchyně. Nejčastěji bývá i s výsuvnou sprchou, aby mytí nádobí či omývání ovoce a zeleniny, bylo co nejvíce pohodlné. Umyvadlová baterie: Je praktickým, ale i designovým kouskem, který oživí vaši koupelnu.

Jak vybrat správnou vodovodní baterii?

Plánujete-li rekonstrukci či snad novou koupelnu, jsme tu pro vás s naším rádcem a tipy na správnou a přitom elegantní vodovodní baterii. V dnešním příspěvku vám představíme jednotlivé typy vodovodních baterií, podíváme se i na druhy umístění, ovládání, ale i celkový design. V neposlední řadě opět nabídneme cenový přehled.

Související příspěvky: