Co je znamení opice?

Obsah

Co je znamení opice?

Co je znamení opice?

Kov Opici kultivuje a omezuje její expanzivní energii, usměrňuje a určuje jí hranice, které potom tento člověk nedokáže překročit. Voda vnáší do znamení Opice impozantní zjev, dominantní, hrdé vystupování a dojem nesmírné síly, kterou tato Opice na své okolí působí.

Proč se lidé ve znamení opice vystavují strachu?

Vnější neklid a odvaha lidí ve znamení Opice je doprovázena vnitřním strachem, že o něco přijdou. Nervozita, nadměrná aktivita a nedostatek trpělivosti jsou důvodem, proč se Opice často vystavuje nejrůznějším nebezpečím a ohrožuje tak své šance na postup a úspěch.

Kdo je nejklidnější opice?

Tento typ Opice je nejklidnější, zde nalezneme harmonické typy lidí, kteří jsou zahloubáni do svého nitra, proto nepotřebují společnost tolik jako ostatní opičí družky. Snaží se také po celý život vzdělávat, protože vědí, že duchovní hodnoty mají největší cenu.

Kdo vnáší vodu do znamení opice?

Kov Opici kultivuje a omezuje její expanzivní energii, usměrňuje a určuje jí hranice, které potom tento člověk nedokáže překročit. Voda vnáší do znamení Opice impozantní zjev, dominantní, hrdé vystupování a dojem nesmírné síly, kterou tato Opice na své okolí působí. Velkou předností tohoto člověka je jeho vliv a první dojem.

Související příspěvky: