Co jsou nějací žraloci tady, jsou ti koráloví?

Obsah

Co jsou nějací žraloci tady, jsou ti koráloví?

Co jsou nějací žraloci tady, jsou ti koráloví?

Samozřejmě nějací žraloci tady budou, jsou tady ti koráloví, ale že by to bylo nějaké nebezpečné, tak to mě ani nenapadlo. Byl tu útok žraloka, ale když se o to pak člověk víc zajímal, tak to byla hloupost těch lidí. V Rudém moři žije 44 druhů žraloků. Jsou přirozenou součástí přírodního potravinového řetězce.

Jaké jsou fakta o žralocích v egypti?

Žraloci v Egyptě 1 Fakta o žralocích. K tomu, abyste v Egyptěnějakého žraloka spatřili, není potřeba mnoho. stačí trochu štěstí a... 2 Útok žraloka na českého turistu. Událost, která se stala 3. srpna 2018 u hotelu Club Calimera Habiba Beach v Marsa Alam,... 3 Další útoky. Nejen v Egyptě, ale i jinde na světě. Od roku 2007 bylo v Egyptě zaznamenáno 16 útoků na člověka, z toho... More ...

Kde jsou žraloci k pobřeží?

V Hurghádě se žraloci k pobřeží nepřibližují vůbec a je naprosto bezpečná. V oblasti Marsá Alam jsou hluboké korálové útesy a plavci by se měli obecně zdržovat jen při břehu. V oblastech vyhrazených jen pro potápění se pak nesmí plavat, ani šnorchlovat.

Kde žijí žraloky v Rudém moři?

V Rudém moři totiž žijí desítky druhů žraloků. „V Cape Town jsem se opravdu bála, ale tady snad ne,“ říká paní Dita, která si se dvěma dětmi užívá dovolenou v resortu u města Kusajr mezi Hurghádou a Marsá Alam. Netuší, že nedaleko odtud usmrtil předloni žralok německého turistu. „Stalo se to v oblasti, kde se nesmí šnorchlovat, ani plavat.

Související příspěvky: