Co je platová třída všeobecné sestry?

Obsah

Co je platová třída všeobecné sestry?

Co je platová třída všeobecné sestry?

platová třída všeobecné sestry 1 Samostatné provádění nejnáročnějších vysoce specializovaných ošetřovatelských a léčebných výkonů, například péče o rizikového novorozence na základě specializované nebo zvláštní odborné způsobilosti na úzce specializovaných pracovištích, které jsou vysoce náročné z ... 2 Samostatné provádění a vyhodnocování diagnostických vysoce specifických vyšetření v klinických oborech, například pletysmografické metody, holterovského, ultrazvukového nebo urodynamického vyšetření. 3 Stanovování zásadní strategie a koncepce ošetřovatelské péče nebo koncepce přípravy a realizace projektů podpory zdraví včetně koncepce zdravotní výchovy, celoživotního vzdělávání zdravotnických pracovníků, metodické usměrňování ošetřovatelské péče v rámci oboru ...

Které jsou články o tématu "platy zdravotních sester"?

Přečtěte si o tématu "platy zdravotních sester" . Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy "platy zdravotních sester" , které hledáte. V naší encyklopedii najdete články, fotografie i videa k tématu "platy zdravotních sester" .

Jaký je průměrný plat sester?

Průměrný plat sester se tedy týká pouze těch, kteří pracují ve státem řízeném zařízení. Platová tabulka pro rok 2019. Z mého pohledu je tabulka podhodnocena minimálně o 10 tisíc korun.

Proč jsou sestry odměňovány platem?

Sestry nejsou totiž v těchto nemocnicích odměňovány platem, ale mzdou. Plat, odvíjený od platových tabulek, je tím pádem jakousi zárukou stabilního a vyššího výdělku. Rozdíl v jejich ohodnocení je v průměru 6 000 korun ve prospěch sester odměňovaných platem, a to za stejnou práci.

Související příspěvky: