Jak odstranit licenci SketchUp?

Obsah

Jak odstranit licenci SketchUp?

Jak odstranit licenci SketchUp?

Licence SketchUp Pro pro jednoho uživatele jsou „zamčeny“ pro počítač, na kterém máte licenci SketchUp. Pokud zakoupíte nový počítač a budete chtít svou licenci SketchUp přenést do nového počítače, budete muset odstranit licenci ze svého starého počítače.

Můžete spustit SketchUp na více počítačích najednou?

Pokud potřebujete spustit SketchUp na více než dvou počítačích najednou, zvažte zakoupení další licence pro jednoho uživatele. Licence SketchUp Pro pro jednoho uživatele jsou „zamčeny“ pro počítač, na kterém máte licenci SketchUp.

Jak nainstalovat aplikaci SketchUp?

Klikněte na tlačítko Další a nainstalujte aplikaci SketchUp do výchozího umístění. Pokud jste s nastavením spokojeni, klikněte na tlačítko Instalovat. Až budete vyzváni, klikněte na tlačítko Dokončit . Windows 7/Windows 8: Po instalaci nezapomeňte před autorizací zavřít aplikaci SketchUp Pro.

Co je Sketch Up?

SketchUp je spojením filozofie skicování tužkou s rychlostí a flexibilitou dnešních digitálních technologií. Je to silný nástroj pro vytváření, prohlížení a modifikaci 3D myšlenky - rychle a snadno. Zatímco tradiční CAD systémy jsou nutné pro tvorbu detailních výkresů, SketchUp je nástroj pro návrh, skicování, design.

Související příspěvky: