Jak pečovat pomerančovou kůru?

Obsah

Jak pečovat pomerančovou kůru?

Jak pečovat pomerančovou kůru?

Pomerančovou kůru z čerstvě naloupaného pomeranče zabalte do papíru na pečení nebo dejte do prodyšného plátěného sáčku a vložte do bot na čtyřiadvacet hodin. Během této doby do sebe pomerančová kůra nejen natáhne nežádoucí pachy, ale současně vaše boty provoní svěží vůní.

Jaké jsou pomeranče?

Šťavnaté, chutné a plné vitamínů. Pomeranče jsou nejoblíbenějším jižním ovocem. Konzumujeme je jen tak, lisujeme z nich čerstvý džus, přidáváme je do dezertů a koláčů. Slupky z nich ale vždycky skončí v koši, v lepším případě v kompostu. Přitom existuje spousta praktických způsobů jejich využití.

Kde jsou pomerančová kůra?

Slupky z nich ale vždycky skončí v koši, v lepším případě v kompostu. Přitom existuje spousta praktických způsobů jejich využití. Pomerančová kůra funguje jako silný přírodní osvěžovač vzduchu. Obsahuje totiž velké množství éterického oleje.

Proč jsou pomeranče nejlepším jižním ovocem?

Pomeranče jsou nejoblíbenějším jižním ovocem. Konzumujeme je jen tak, lisujeme z nich čerstvý džus, přidáváme je do dezertů a koláčů. Slupky z nich ale vždycky skončí v koši, v lepším případě v kompostu. Přitom existuje spousta praktických způsobů jejich využití. Pomerančová kůra funguje jako silný přírodní osvěžovač vzduchu.

Související příspěvky: