Kdo je Pitbull pes?

Obsah

Kdo je Pitbull pes?

Kdo je Pitbull pes?

Jiní lidé tvrdí, že je pitbull pes jako každý jiný, že záleží pouze na výchově. Tito lidé si myslí, že má pitbull "pouze" strašlivý stisk a obrovskou sílu, ale pokud není speciálně cvičen k agresivitě a je naopak dobře vychován, je hodný jako beránek.

Jak se shodují majitelé pitbulů?

Majitelé pitbulů se shodují na tom, že jsou tito psi mimořádně silní a sebevědomí, a potřebují tedy dobré vedení. Je třeba dát jim prostor pro vyžití a ty správné podněty pro vybití energie. Jsou však také výborně motivovatelní a plni nadšení pro věc, takže práce s nimi je radost a pokroky přicházejí velmi rychle.

Je Pitbull nebezpečný?

Je pitbull nebezpečný? Cesar Millan, známý též jako Zaříkávač psů, má však na plemena typu "bull" zcela jiný názor. Od chvíle, kdy dostal do své péče zrzouna Daddyho, masivního dobráckého pitbula, který dřív patřil rapperu Redmanovi, nadobro propadl lásce k tomuto plemeni.

Může Pitbull hrát i s jinými psy?

Dobře socializovaný pitbull si často může hrát s jinými psy, aniž by je napadal. Ale pustí-li se pitbull jednou do boje, přijde ke slovu jeho přirozenost... S tím by měl každý majitel počítat a snažit se konfliktům předcházet (vodítko, košík v místech velké koncentrace psů).

Související příspěvky: