Co jsou polarizační sluneční brýle?

Obsah

Co jsou polarizační sluneční brýle?

Co jsou polarizační sluneční brýle?

Tyhle polarizační sluneční brýle jsou pro řidiče jako stvořené. (Polaroid P4218B 9B9/IG ) Jaké brýle vás při řízení auta nezradí? Věnujte pozornost barvě a velikosti skel Mějte na paměti, že brýle do auta nepořizujete jen pro parádu (i když to samozřejmě nevylučuje, že v nich můžete vypadat velmi dobře).

Jak vybrat sluneční brýle pro řidiče?

Pro řidiče neexistuje lepší pomůcka než dobře vybrané sluneční brýle. Jak si správně vybrat sluneční brýle pro řidiče? Čistá okna, správně nastavená zpětná zrcátka, žádné předměty bránící ve výhledu zpoza volantu, funkční světla. To je základ, který by měl mít bezpodmínečně každý řidič. Jenže na cestě mohou nastat chvíle, kdy ani tohle nestačí.

Jak vybrat sluneční brýle do auta?

Pokud ale chcete vybrat sluneční brýle, které vám nabídnou maximum, nesahejte po prvních brýlích, které se vám líbí. Vyberte si takové brýle, které jsou na řízení do auta určené. Bez kompromisů. Tyhle polarizační sluneční brýle jsou pro řidiče jako stvořené. (Polaroid P4218B 9B9/IG )

Co se týče skel slunečních brýlí?

Malá skla, která nedostatečně pokrývají vaše zorné pole, se mohou stát naopak vaší slabinou. Chcete přeci za volantem vidět co nejvíc. U skel slunečních brýlí dbejte také na barvu. Nejvhodnější jsou skla hnědá, která nezkreslují barvy ani vzdálenosti a naopak výborně vykreslí detaily a zvýrazní barvy.

Související příspěvky: