Jaké je nejlepší jídlo na Burger?

Obsah

Jaké je nejlepší jídlo na Burger?

Jaké je nejlepší jídlo na Burger?

Ačkoliv jsou oblíbené krůtí, kuřecí a v poslední době stále častěji i rybí burgery, ten původní a nejlepší je jedině z mletého hovězího. U masa na burger je nejdůležitější, aby nebylo úplně libové. Na podílu tuku totiž závisí finální šťavnatost, a proto vybírejte vždy hovězí s 20–30% podílem tuku.

Jak odřežet hamburgery?

Jeho know-how zní asi takto: 1 Maso melte nahrubo Z masa ze všeho nejdřív odřežte všechny velké vnější blány. Přestože se maso bude mlít, hotové burgery by kvůli nim byly tužší. ... 2 Obouchejte maso Mleté maso rozdělte na tolik dílů, kolik chcete mít hamburgerů. Na jeden kousek počítejte se 150-200 g syrového mletého masa. ... 3 Vytvarujte hamburgery Navlhčenýma rukama masové koule nejprve uhlaďte, a pak je jemně zploštěte na výšku jednoho a půl až dvou centimetrů. Jejich velikost by zhruba měla odpovídat průměru rozříznuté housky. ...

Proč vegetariánské burgery nejsou burgery?

Bulky na burgery naštěstí nejsou žádná věda, a proto se do nich můžete směle pustit i doma. Například podle receptu od královny pečení z kvásku, Maškrtnice. Možná zastáváte i vy názor, že vegetariánské burgery zkrátka nejsou burgery.

Co jsou burgery vášeň?

Burgery jsou jejich vášeň, zeptali jsme se jich proto ve videu v úvodu článku na všechno, co by vás mohlo o přípravě domácích burgerů zajímat. I ti nejodvážnější experimentátoři nedají dopustit na klasickou kombinaci hovězího masa, čedaru a slaniny. V Burger Lafroit používají místo plátkového čedaru ten strouhaný.

Související příspěvky: