Jak připravit proteinový recept?

Obsah

Jak připravit proteinový recept?

Jak připravit proteinový recept?

Proteinový recept dle Martina Škáby 1 Smícháte namočená semínka s ovesnými vločkami, k tomu přidáte papáju nebo čerstvý ananas (ty podporují trávení), k tomu... 2 Přidáte koření (např. skořici, sušený zázvor nebo kurkumu). Stačí jen špetka. 3 A pak vše důkladně rozmixujete tyčovým mixérem. Máte z toho velmi chutné jídlo. Jak na snídani nebo jako svačinu,... More ...

Jaký je proteinový prášek?

Kvalitní proteinový prášek poznáme podle složení, a také nutriční hodnoty. Nejčastěji se setkáme se syrovátkovým proteinem (neplést se sušenou syrovátkou), dále také s kaseinovým proteinem, ve kterém je bílkovina získávána z mléka stejně jako syrovátka.

Jak vysoký je krevní tlak na ledviny?

Nemocné ledviny mohou způsobit vysoký krevní tlak – a stejně tak vysoký tlak poškozuje ledviny. Máte-li potíže s hypertenzí, nevědomky ohrožujete i ledviny. Víte, jak na tom jste? Optimální krevní tlak je 120–130 na 70–85 mm Hg.

Proč jsou ledviny nefunkční?

Nefunkční ledviny neodvádějí toxiny a neregulují minerály – a to se může projevit i na kůži. Když se v těle hromadí fosfor, bude šupinatá, suchá a nepříjemně svědivá zejména na zádech a hrudníku a zhorší se akné.

Související příspěvky: