Kdy jsou kuřata usmrcena?

Obsah

Kdy jsou kuřata usmrcena?

Kdy jsou kuřata usmrcena?

Jednodenní kuřata, tedy většinu kohoutků a handicapované slepičky, které nejsou vhodné na výkrm nebo pro produkci vajec, taková rychlá smrt čeká. Samozřejmě je otázkou, zdali mají být tato zvířata bezprostředně po svém narození usmrcena.

Jak správně krmit a napájet kuřata?

Jak správně krmit a napájet kuřata 1 Složky stravy. Již od mladičkých let musíte kuřátka učit dobrým stravovacím návykům. Správné složení a dostatek krmiva... 2 Krmítka. Na trhu najdete řady a řady krmítek různých tvarů a velikostí. Při výběru si dejte pozor, pro jak velká kuřata... 3 Grit. Pokud kuřata chováte pouze vevnitř a nepouštíte je do volného výběhu, dejte jim do... More ...

Jak rostou kuřata doma?

V tomto článku budeme hovořit o tom, jak rostou kuřata doma pro začátečníky, dozvíte se, jak zvýšit kuřata, proč houbám průjmy, co dát dětem brojlery průjmu a další naléhavé problémy. Jak si vybrat kuřata při nákupu?

Jaké jsou nejlepší krmiva pro malá kuřátka?

Malá kuřátka se těžko dostávají přes vysoké hrany a je jim tak ztíženo přijímat pravidelně potravu . Nejlepší krmítka jsou ta se zásobníkem na sypké nebo granulované krmivo, které udrží dlouhodobě kuřecí potravu čistou a nenavlhlou. Jak krmivo v misce, ze které může jíst více kuřátek najednou, ubývá, postupně se samo do misky doplňuje.

Související příspěvky: