Proč jsou proteinové nápoje stále oblíbenější?

Obsah

Proč jsou proteinové nápoje stále oblíbenější?

Proč jsou proteinové nápoje stále oblíbenější?

Řešením jsou stále oblíbenější proteinové produkty. Takže když jsme dostaly v redakci možnost vyzkoušet produkty Fit-day, neváhaly jsme ani vteřinu. Proteinové nápoje a různá smoothie nyní vládnou světu a my se rozhodly, že je ochutnáme hned v několika různých verzích.

Co se dají připravit z proteinových nápojů?

Proteinové nápoje a různá smoothie nyní vládnou světu a my se rozhodly, že je ochutnáme hned v několika různých verzích. Z různě ochucených proteinových prášků se totiž dají připravit nejen klasická smoothie, ale i palačinky, muffiny, s trochou fantazie můžete míchat nejrůznější kaše nebo zkusit variace na oblíbený chia pudink.

Co je nejlepší syrovátkový protein na trhu?

Detailní srovnání proteinů 1 Prom-IN CFM Evolution. Nejlepším syrovátkovým proteinem na trhu se stal CFM Evolution od firmy Prom In. ... 2 Scitec 100% Whey Protein Professional. Druhé místo našeho žebříčku patří tomuto proteinovému doplňku od firmy Scitec. ... 3 Czech Virus Pure Elite CFM. Na třetím místě našeho žebříčku se umístil protein Pure Elite CFM, který je taktéž kombinací syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu.

Související příspěvky: