Co se týče psa s širokou hrudí?

Obsah

Co se týče psa s širokou hrudí?

Co se týče psa s širokou hrudí?

Pes s čtvercovou hlavou a širokou hrudí se vyznačuje silnou a svalnatou atletickou postavou. Toto plemeno je známé pro jeho výborné hlídací schopnosti, oddanost a schopnost porozumění. Majitelé si však musí dát pozor na jeho vrozenou tvrdohlavost, která může přinutit psa k útoku i na svého pána.

Co je psychotest kresba stromu?

Psychotesty kresba stromu. Psychotest kresba stromu neboli Baum test je projektivní psychologická metoda, jež dokáže vypovědět mnoho o osobnosti testovaného člověka. Kresbou stromu člověk dává najevo své skryté postoje, odhaluje nevědomky svojí minulost a také to, jak vidí svojí budoucnost.

Co jsou nevhodné potraviny pro psy?

Nevhodné potraviny pro psy 1 Avokádo. Je pro psa jedovaté. Obsahuje toxickou složku persin, který m ůže poškodit srdce, plíce a jiné tkáně. 2 Cibule a pažitka. Obsahuje N-propyldisulfid a alylpropylsulfid, které jsou pro psy jedovaté. Narušují červené krvinky a mohou vyvolat anémii, slabost a dýchací problémy. 3 Česnek (ve velkém množství) Velké množství česneku způsobuje, díky obsahu N-propyldisulfid, podobné problémy jako cibule. ...

Související příspěvky: