Co je sladké arašídové máslo?

Obsah

Co je sladké arašídové máslo?

Co je sladké arašídové máslo?

Sladké arašídové máslo naopak obsahuje špetku cukru a pro některé lidi může být jeho sladká chuť přívětivější. Samozřejmě nejzdravější je 100% arašídové máslo bez jakýchkoliv přísad a se 100% obsahem mletých arašídů.

Jak použít krémové arašídové a oříškové máslo?

Krémové arašídové a oříškové máslo se může konzumovat s pečivem jako pomazánka nebo ho můžete využít jako lehce rozpustnou přísadu do koláčků, nápojů, součást domácí zmrzliny a jiných jídel. Alternativa k jemnému oříškovému krému je crunchy pomazánka, která je obohacená o kousky nezomletých arašídů nebo oříšků.

Jaké jsou vlastnosti arašídového másla?

Arašídové máslo má specifickou sladko-slanou chuť a i když arašídy nepatří mezi ořechy, arašídová pomazánka přece jen trochu chuťově připomíná pražené oříšky. Existuje několik druhů arašídového krému. Arašídové máslo se slanou příchutí neobsahuje žádný přídavný cukr, takže z pohledu účinku na organismus člověka je toto arašídové máslo zdravější.

Jak na arašídové máslo narazit?

Na arašídové máslo můžete v nabídce obchodů narazit i pod názvem arašídová pomazánka, arašídová kaše nebo arašídový krém. Arašídové máslo má specifickou sladko-slanou chuť a i když arašídy nepatří mezi ořechy, arašídová pomazánka přece jen trochu chuťově připomíná pražené oříšky. Existuje několik druhů arašídového krému.

Související příspěvky: