Co je nejlepší recept na ředkvičkové smažení?

Obsah

Co je nejlepší recept na ředkvičkové smažení?

Co je nejlepší recept na ředkvičkové smažení?

Ne ten nejzdravější recept na světě, ale chutnat určitě bude – ředkvičkové smaženici se odolává jen těžko. Chcete-li recept trochu odlehčit, nahraďte slaninu libovější šunkou nebo prosciuttem. Navrch dozdobte pažitkou a rychlá dobrota je na světě. S ředkvičkami nechutnají výborně jen míchaná vejce.

Jaké jsou ředkvičky na jaře?

Jsou plné vitamínu C, jejich lehce pikantní chuť dodá šmrnc nejen pomazánkám a salátům a navíc je to jedna z mála zelenin, kterou můžete už v dubnu koupit českou – ředkvičky by ve vaší kuchyni na jaře zkrátka chybět neměly. Nechte se inspirovat našimi tipy na originální recepty s ředkvičkami a začněte jaro správně: svěže a chutně!

Jak začít s ředkvičkami?

Nechte se inspirovat našimi tipy na originální recepty s ředkvičkami a začněte jaro správně: svěže a chutně! Na první pohled jsou ředkvičky taková banální zelenina, kterou si hravě vypěstujeme i na zahradě. Tahle kořenová zelenina má ale blahodárný vliv na naše zdraví, je skvělá pro prevenci rakoviny, chrání před bakteriemi a plísněmi.

Jaká je polévka s ředkvičkami?

Krémová polévka s ředkvičkami možná zní neobvykle, rozhodně je to ale kombinace, kterou byste měli vyzkoušet. Kombinace smetany a jemně pikantní chuti opečených ředkviček vás příjemně překvapí. Stejně jako mrkvový krém i studenou polévku gazpacho ředkvičky svojí chutí skvěle doprovodí. Zkrátka oběd pro slunečný den jako stvořený.

Související příspěvky: