Jaké jsou vlastnosti asfaltových pásů?

Obsah

Jaké jsou vlastnosti asfaltových pásů?

Jaké jsou vlastnosti asfaltových pásů?

Modifikované asfaltové pásy s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny nebo z polyesterové rohože mají dvakrát až třikrát vyšší pevnost v podélném i příčném směru. U konstrukcí spodní stavby se vyskytuje celá řada různých zatížení, která působí i na hydroizolace.

Jak se používají asfaltové pásy s hliníkovou vložkou?

Při vysokém radonovém indexu se i modifikované asfaltové pásy s hliníkovou vložkou, podle obr. 3, používají v kombinaci s asfaltovými pásy, které mají nosnou vložku například ze skleněné tkaniny G, která má vysokou pevnost v podélném i příčném směru a může být plošně natavena na napenetrovaný betonový podklad, nebo na izolační přizdívku.

Co jsou modifikované asfaltové pásy?

Modifikované asfaltové pásy se obvykle provádějí jako dvouvrstvé hydroizolace, mají větší odolnost proti mechanickému poškození, mají také větší tloušťku a celoplošně se natavují se vzájemným prostřídáním spojů.

Potřebovala bych poradit se zpevněním příjezdové cesty k domu?

potřebovala bych poradit se zpevněním příjezdové cesty k domu. Dům se snažíme trochu opravovat, jak nám to důchodcovské příjmy dovolují. Cesta je hlinitá, sem-tam kámen, od brány k domu do kopce. Až do minulého roku to šlo, ale vloni tam jezdilo hodně aut a teď je tam těstovité bláto, nedá se vjet.

Související příspěvky: