Jaký je druh spouštěče setrvačníku?

Obsah

Jaký je druh spouštěče setrvačníku?

Jaký je druh spouštěče setrvačníku?

Jakmile řidič přestane startovat, přestane protékat proud cívkami elektromagnetu a vratné pružiny vysunou pastorek ze záběru s ozubeným věncem setrvačníku. Video o činnosti tohoto druhu spouštěče najdete: http://www.youtube.com/watch?v=mJM2veUNBc0 .

Co jsou spouštěče s výsuvnou kotvou?

Spouštěče s výsuvným pastorkem a planetovým reduktorem. Spouštěče s výsuvnou kotvou. Spouštěče s výsuvným hřídelem kotvy. Výjimečně se můžeme setkat obvykle u již historických vozidel s mechanickým zasouváním pastorku (táhlem nebo pedálem). K těm, které již u nových motorů obvykle nejsou používány, patří spouštěče typu „Bendix“.

Základní předpoklady provozní spolehlivosti elektrických spouštěčů?

Základním předpokladem provozní spolehlivosti elektrických spouštěčů je bezchybné dodržování zásad správné péče o spouštěcí akumulátor a předepsaného postupu při startování motoru. Spouštěče s výsuvným pastorkem. Spouštěče s výsuvným pastorkem a planetovým reduktorem. Spouštěče s výsuvnou kotvou. Spouštěče s výsuvným hřídelem kotvy.

Jaké jsou spouštěče pro zážehový motor?

Zážehové motory potřebují pro spuštění 50–150.min -1, vznětové 80–200.min -1. Základním předpokladem provozní spolehlivosti elektrických spouštěčů je bezchybné dodržování zásad správné péče o spouštěcí akumulátor a předepsaného postupu při startování motoru. Spouštěče s výsuvným pastorkem. Spouštěče s výsuvným pastorkem a planetovým reduktorem.

Související příspěvky: