Jaká je hmotnost prázdného kontejneru?

Obsah

Jaká je hmotnost prázdného kontejneru?

Jaká je hmotnost prázdného kontejneru?

Hmotnost prázdného kontejneru ISO 1 CC (dvaceti-stopého) je 2 100 – 2 300 kg, hmotnost ISO 1 AA kontejneru (čtyřiceti-stopého) je 3 600 – 4 100 kg. Konstrukce kontejneru umožňuje na zpevněném, odvodněném a vodorovném povrchu kontejnery stohovat na sebe až do pěti vrstev.

Jaká je výška kontejneru?

Vnitřní výška kontejneru definuje vzdálenost rovin podlahy od vnitřní roviny stropu. Horní čelní příčník (břevno nad dveřmi) omezuje světlost vstupu do prostoru o cca 100 – 125 mm. Podlaha kontejnerů je ve standardním provedení dřevěná s minimální nosností 1 500 kg/m². a uzpůsobená k pohybu vysokozdvižných vozíků.

Co je univerzální kontejner ISO?

ISO kontejnery 1 Univerzální kontejner ISO 1AA, ISO 1AA (High Cube) o délce 40' (12 m). Tento typ má stejné použití jako typ 1CC. Je však... 2 Mrazírenský ,,reefer“ kontejner ISO. Tento kontejner umožňuje nastavení vnitřní teploty v rozmezí od – 25°C až do +... 3 Konstrukce přepravních kontejnerů. Nosný rám kontejnerů je tvořen uzavřenou ocelovou konstrukcí. Ve všech osmi... More ...

Jaké jsou rozměry kontejnerů?

Všechny rozměry kontejnerů jsou definovány normou ČSN ISO 668 (269341) a jsou jednotné po celém světě. Vnitřní výška kontejneru definuje vzdálenost rovin podlahy od vnitřní roviny stropu.

Související příspěvky: