Které jsou nejlevnější kontejnery?

Obsah

Které jsou nejlevnější kontejnery?

Které jsou nejlevnější kontejnery?

Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším. Přibližně tisícikorunu si prodejci účtují za to, že kontejner naloží na nákladní auto. Použité námořní kontejnery mají univerzální využití. Podle společnosti Containex, která s nimi rovněž obchoduje, v nich zákazníci skladují pneumatiky i další, například stavební materiály.

Jaká je cena přepravního kontejneru?

Cena přepravního kontejneru. Pořizovací cena staršího kontejneru se u malého typu pohybuje podle stavu v rozmezí 32 000 až 51 000 Kč a v případě velkých mezi 46 a 78 000 Kč. Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším. Přibližně tisícikorunu si prodejci účtují za to, že kontejner naloží na nákladní auto.

Jaká je pořizovací cena kontejneru?

Pořizovací cena staršího kontejneru se u malého typu pohybuje podle stavu v rozmezí 32 000 až 51 000 Kč a v případě velkých mezi 46 a 78 000 Kč. Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším.

Jak postavit dům z lodního kontejneru?

Jak postavit dům z lodního kontejneru? Cena, rozměry, co ohlídat Lodní (přepravní) kontejnery jsou skvělým a levným stavebním materiálem. Nízké pořizovací náklady a chuť nalézat pro vysloužilé věci nové využití stály u zrodu domků z námořních kontejnerů.

Související příspěvky: