Jaké jsou krevety hotové?

Obsah

Jaké jsou krevety hotové?

Jaké jsou krevety hotové?

Na výběr jsou buď krevety čerstvé, které poznáte podle šedé barvynebo předvařené, které jsou růžovo-oranžové. A podle toho také poznáte, že jsou čerstvé krevety hotové, zkrátka vám před očima jakoby kouzlem zrůžoví.

Proč jsou krevety schopné najít skulinku nad akváriem?

Krevety nemají žádné zvláštní nároky na zařízení akvária, můžeme na ně pohlížet jako na ryby - občas pravda trochu náročné. Musíme uhlídat hlavně jedno nebezpečí: tím je útěk mimo akvárium, který končívá nalezením smutné "sušenky". Krevetky jsou schopné najít sebemenší skulinku nad akváriem, takže kryt musí být OPRAVDU těsný.

Kde se objevují nové krevetky?

I u nás se konečně objevují importy nových barevně zajímavých krevetek a několika málo českým a slovenským chovatelům se daří je i množit. Mnozí akvaristé zatouží po krevetkách jako po doplňku akvária, buď proto, že je chtějí vyzkoušet jako biologickou zbraň proti řasám, nebo se jim prostě líbí.

Jaké jsou nejlepší recepty z krevet?

Autor: Thinkstock Nejlepší recepty z krevet Obliba mořských plodů i v našich končinách bez moře stoupá. Není divu, pokud jim dáte šanci, zjistíte, že jsou velmi lahodné, zdravé a velmi jednoduché na přípravu. A krevety jim kralují, o čemž se můžete přesvědčit v našich receptech.

Související příspěvky: