Co se děje v Americe?

Obsah

Co se děje v Americe?

Co se děje v Americe?

Rozdíl panuje ve výběru zboží – příchutí limonád i čokolád je v Americe mnohem víc. Nezvyklé pro některé Čechy také může být, že Američané si v supermarketech nekupují “svačiny”, ale raději si zajdou do některého z fast-foodů. Paradoxní je, že stravování v těchto restauracích je často levnější.

Kdy vyřídíte auta v USA?

Vyřídí vám ho na úřadě na počkání za 50 Kč, platí 1 rok. Půjčení auta v USA u lidí do 25 let je ve většině států možné pouze s přirážkou 15-25 dolarů za den pronájmu.

Co se řídí v Americe?

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že se mi v Americe řídí mnohem líp než u nás. Silnice jsou vesměs kvalitní, značení přehledné a na každé benzínce prodávají výbornou kávu. V USA se stejně jako v Česku jezdí vpravo.

Kdo je nejjoblíbenější jídlo v Americe?

Jídlo USA 1 Národní jídlo. Maso je asi nejoblíbenější potravina všech Američanů. ... Kdo by si myslel, že typickým národním jídlem... 2 Typické vánoční jídlo. Tradiční vánoční jídlo se v Americe v jednotlivých rodinách liší dle jejich etnického původu. 3 Tradiční nápoje. Nejoblíbenějším nápojem Američanů je bezpochyby CocaCola a nejrůznější druhy dalších sladkých nápojů... More ...

Související příspěvky: