Jak správně zapojit světlo nebo svítidla?

Obsah

Jak správně zapojit světlo nebo svítidla?

Jak správně zapojit světlo nebo svítidla?

Jak správně zapojit světlo, lustr nebo svítidla? 1 černý nebo hnědý je vodič fázový 2 modrý je vodič nulový 3 žlutozelený je vodič ochranný zemnící More ...

Jak se dostat dovnitř slunečního světla?

V případě, že chcete dovnitř dostat světlo a nejde jen o dekoraci, se nebojte opravdu velkých zrcadlových ploch nebo objektů, mohou hodně pomoci. Velké světlé polštáře, oranžová a zlatá na závěsech či tapetách, velkoformátové fotky plné slunečního světla.

Jak trvale vyčistit zažloutlá světla?

Jak trvale vyčistit zažloutlá a matná světla? Je to překvapivě jednoduché a levné Matné nebo zažloutlé kryty předních světlometů známe asi všichni. Někteří jejich úpravu příliš neřeší, jiní se snaží přijít na co možná nejefektivnější způsob, jak jim vrátit zašlou slávu.

Kdy oživit světla?

Všechny však mají společného jmenovatele – jejich účinek je dočasný. Doslova za pár korun lze přitom světla oživit permanentně. Potřebovat k tomu budete smirkový papír, rozprašovač s vodou, alkohol na umytí před závěrečným krokem, kterým je ochranný sprej na udržení čistých plastových ploch, zabraňující zažloutnutí a chránící před UV zářením.

Související příspěvky: