Proč se asexuálním označíme?

Obsah

Proč se asexuálním označíme?

Proč se asexuálním označíme?

Například když asexuálním označíme nějaký druh oblečení, většinou se jedná o něco nepěkného a velmi nelichotivého naší postavě. Jenže asexuálové jsou poměrně početná skupina lidí, z hlediska lékařství jde o orientaci úplně stejnou jako další tři (heterosexualita, homosexualita a bisexualita), ty jsou ale mnohem známější.

Kdo jsou asexuálové?

Jenže asexuálové jsou poměrně početná skupina lidí, z hlediska lékařství jde o orientaci úplně stejnou jako další tři (heterosexualita, homosexualita a bisexualita), ty jsou ale mnohem známější. Asexuální lidé mají však na rozdíl od všech ostatních nulový zájem o sex, v mnoha případech je jim přímo odporný.

Co znamená slovo "asexuální"?

Termínem „asexuál“ nebo „asexuální“ označujeme poměrně často osoby i věci, ale většinou to myslíme trochu jinak, než jaký význam toto slovo ve skutečnosti nese. Obvykle máme na mysli osobu, která se nám zdá být výrazně nepřitažlivá, často až odpudivá.

Kdo jsou pavouci?

Pavouci Pavouci Diverzita pavouků Diverzita pavouků Vědecká klasifikace Vědecká klasifikace Říše živočichové (Animalia) Kmen členovci (Arthropoda) 6 more rows ...

Související příspěvky: