Co jsou používané druhy polystyrenu?

Obsah

Co jsou používané druhy polystyrenu?

Co jsou používané druhy polystyrenu?

Používané druhy 1 Standardní polystyren (krystalový PS, GPPS) je čirý a křehký. 2 Houževnatý polystyren (HPS, IPS, HIPS) je zpravidla zakalený (vliv přidaného kaučuku). Oba uvedené druhy PS jsou... 3 Pěnový polystyren vzniká tepelným zpracováním zpěňovatelného polystyrenu 4 Zpěňovatelný polystyren (EPS). Ten je vyráběn a dodáván ve formě malých, mléčně zakalených perel nasycených... More ...

Jaké jsou tepelné vlastnosti polystyrenu?

Cena a doprava zdarma platí od 20 m³. Menší zakázky naceníme individuálně. Nízká tepelná vodivost: daná tím, že materiál polystyrenu má buněčnou strukturu s uzavřenými buňkami vyplněnými vzduchem, což brání prostupu tepla nebo tepelným ztrátám a dosahuje se tak výborných izolačních vlastností polystyrenu.

Kde koupit polystyren?

Prodej polystyrenu za nejlepší cenu, doprava po celé ČR až na Vaší stavbu! Cena a doprava zdarma platí od 20 m³. Menší zakázky naceníme individuálně.

Co je polystyren?

Polystyren je pevný, snadno lámavý a levný plast. Používá se k výrobě modelů, vyložených tašek, nebo obalů. Je to syntetický aromatický polymer, utvářený monomerem styrenem, petrochemickou kapalinou. Polystyren je pěna nebo pevná látka.

Související příspěvky: