Jak připravit krevety?

Obsah

Jak připravit krevety?

Jak připravit krevety?

POSTUP: 1 Krevety si osmažte na oleji z obou stran (z každé strany 45 sekund) a dejte dokem. 2 Na pánev si přidejte sezamový olej, česnek, plátky chilli, zázvor a restujte dozlatova. 3 Přidejte vodu, chilli omáčku, cukr, sojovou omáčku a vařte asi 3 minuty do zhoustnutí. 4 Následně přidejte zpět do pánve i krevety a promíchejte. 5 Nechte chvilku vařit, aby se chutě hezky spojily.

Jak jíst krevety?

3 Jak jíst krevety. Krevety konzumujeme podle toho, jak jsme si je připravili nebo podle toho, jaký pokrm jsme si z nich objednali. V rizotu nebo salátech, v kung pao anebo v polévce máme krevety již tak, se jedí, Tedy je jen nabereme na lžíci či příbor a jíme. Jiné je to s krevetami, kterým byly ponechány ocásky.

Jaké jsou nejlepší recepty z krevet?

Autor: Thinkstock Nejlepší recepty z krevet Obliba mořských plodů i v našich končinách bez moře stoupá. Není divu, pokud jim dáte šanci, zjistíte, že jsou velmi lahodné, zdravé a velmi jednoduché na přípravu. A krevety jim kralují, o čemž se můžete přesvědčit v našich receptech.

Jaké jsou krevety hotové?

Na výběr jsou buď krevety čerstvé, které poznáte podle šedé barvynebo předvařené, které jsou růžovo-oranžové. A podle toho také poznáte, že jsou čerstvé krevety hotové, zkrátka vám před očima jakoby kouzlem zrůžoví.

Související příspěvky: