Jaké jsou kameny lásky?

Obsah

Jaké jsou kameny lásky?

Jaké jsou kameny lásky?

Tak například červené kameny dodávají životní energii, symbolizují především tělesné prožitky, působí hlavně na pohyb a vitalitu. Růžové jsou kameny lásky a dalších pozitivních emocí, jako je soucit, empatie, odpuštění. Jsou to kameny srdce a také sebeúcty.

Proč se používají Drahé kameny ve šperkařství?

O tom, že se pro svou krásu používají drahé kameny ve šperkařství, víme všichni a především většina žen si jistě přeje nějaký takový drahokamem zdobený šperk vlastnit. Už naši předkové ovšem věřili, že drahé kameny jsou nositeli pozitivní energie, mají schopnost léčit tělo i duši, či odstraňovat mentální i fyzické bloky.

Jaké jsou vlastnosti drahých kamenů?

Už naši předkové ovšem věřili, že drahé kameny jsou nositeli pozitivní energie, mají schopnost léčit tělo i duši, či odstraňovat mentální i fyzické bloky. Pro své vlastnosti je také můžete nosit jako talisman, například podle vašeho znamení horoskopu.

Co jsou oranžové kameny?

Růžové jsou kameny lásky a dalších pozitivních emocí, jako je soucit, empatie, odpuštění. Jsou to kameny srdce a také sebeúcty. Další kameny stimulující životní energii, především radost a odvahu, jsou oranžové. Podněcují tvořivost, podporují vnitřní harmonii, zbavují přehnané zodpovědnosti.

Související příspěvky: