Kde se nacházejí solné lampy?

Obsah

Kde se nacházejí solné lampy?

Kde se nacházejí solné lampy?

Solné lampy výrazně zlepšují klima v místnosti, ve které se nacházejí. Důvodem je schopnost solné lampy záporně ionizovat vzduch. Nejvyšší koncentrace záporných iontů v ovzduší je na horách, v lesích, solných jeskyních, u moře nebo po bouřce.

Jaké jsou tvary solné lampy?

Pokud na Vás dobře působí geometrické tvary solné lampy, pak Vás osloví ručně opracované elektrické solné lampy. Vybírat můžete z nejrůznějších tvarů, jako jsou solná lampa koule, pohár, solný válec, vejce či solná lampa v magickém tvaru egyptské pyramidy.

Jak použít solné lampy v místnosti?

Solné lampy se s úspěchem používají nejen doma, ale i v kancelářích či relaxačních centrech. Pro efektivní ionizaci místnosti pomocí našich solných lamp orientačně doporučujeme (minimálně): Čím větší solná lampa (nebo více lamp) v prostoru bude, tím lepších výsledků dosáhnete již při prvním použití.

Co jsou solné lampy a přírodní svícny?

Solné lampy a přírodní solné svícny nejsou pouze krásné dekorace do bytu. Výběr solné lampy bude mnohem snazší, když budete vědět, jak solné lampy fungují a jak na Vás bude která působit. Pak si ji opravdu užijete!

Související příspěvky: