Co se děje v Somálsku?

Obsah

Co se děje v Somálsku?

Co se děje v Somálsku?

Obřízka je v Somálsku nechutná, bolestivá, nebezpečná a znetvořující jako v každém jiném africkém státě. Pokud se dívka vdává, musí být obřezaná, to platí všude. Jen oslavy, způsoby „upravování“ a věk dívek se mění podle oblasti. Například v Somálsku se traduje, že mezi nohama dívek jsou ohavné věci, a přestože se s nimi narodily, jsou nečisté.

Kdo je nejmladší skupinou žraloků?

Jedna z nejmladších skupin žraloků jsou kladivouni (čeleď Kladivounovití), kteří se objevili v eocénu. Nejstarší nalezené zuby žraloka bílého jsou datovány do doby před 60–65 miliony lety, z období vymření dinosaurů. V samém počátku jejich evoluce se objevily dvě vývojové větve.

Jaké jsou květy Somálců?

Po deštích se objevují nádherné květy, jsou zářivě žlutooranžové a vypadají jako zázrak, který se objevil na poušti. Ne všechny slavnosti a rituály Somálců jsou radostné, nebo možná, jak pro koho. Třeba obřízka, pro dívku je to sice peklo a bolest, ale pro její rodinu, je to důvod k oslavě.

Jaké jsou fakta o žralocích v egypti?

Žraloci v Egyptě 1 Fakta o žralocích. K tomu, abyste v Egyptěnějakého žraloka spatřili, není potřeba mnoho. stačí trochu štěstí a... 2 Útok žraloka na českého turistu. Událost, která se stala 3. srpna 2018 u hotelu Club Calimera Habiba Beach v Marsa Alam,... 3 Další útoky. Nejen v Egyptě, ale i jinde na světě. Od roku 2007 bylo v Egyptě zaznamenáno 16 útoků na člověka, z toho... More ...

Související příspěvky: