Proč je břišní tuk neatraktivní?

Obsah

Proč je břišní tuk neatraktivní?

Proč je břišní tuk neatraktivní?

Břišní tuk, také známý jako viscerální tuk, se hromadí kolem břicha a je velkým problémem velké většiny z nás. Nejen, že dělá naší postavu neatraktivní, ale také zvyšuje riziko vysokého krevního tlaku, cukrovky a onemocnění jater. Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení.

Jak předejdete rajčata?

Nejlépe jí předejdete tak, že nenecháte rajčata dotýkat se země. Pokud se větvičky rajčat ohnou pod tíhou plodů, podepřete je prkýnkem, kouskem dřeva (každý správný hospodář si schovává každý kousek dřeva, protože ví, že se bude hodit).

Jak zhubnout břišní tuk?

Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení. Ideálním způsobem, jak se zbavit břišního tuku, je vybrat si do svého jídelníčku vhodné potraviny a každý den se věnovat aspoň chvilku nějaké fyzické aktivitě.

Chcete-li mít rajčata tmavou skvrnou?

Chcete-li mít rajčata, která jakoby vypadla z prospektů supermarketů, musíte se vyhnout některým zlozvykům, které pravděpodobně při jejich pěstování děláte. Našli jste na svých rajčatech plody, které na sobě mají tmavý flíček? Pozor, pokud se časem skvrna změní na černou a kožovitou, jde o nedostatek vápníku.

Související příspěvky: