Co je náprava v přívěsové technice?

Obsah

Co je náprava v přívěsové technice?

Co je náprava v přívěsové technice?

Když se řekne náprava, většinou si představíme něco, co nám nese kola v autě. V přívěsové technice je to také to, co něco nese. Obyčejně korbu u klasických přívěsných vozících. Nápravy, které vyrábí naše firma, mají ale podstatně širší využití a proto je náš sortiment náprav široký co do nosnosti, typu pružení a využití.

Co se týče přední nápravy?

Konstrukce, která dostala název podle svého vynálezce, byla po desetiletí zdokonalována a dnes představuje standardní koncepci přední nápravy pro většinu vozidel nižší a střední třídy. Občas je toto zavěšení použito i pro zadní kola automobilu.

Co jsou nápravy podvozku?

PODVOZEK - NÁPRAVY 1 Nápravy . Svým pohybem umožňují řízení a odpružení automobilu. Podle konstrukce rozlišujeme nápravu McPherson,... 2 Náprava McPherson:. Výhody této konstrukce jsou v malé neodpružené hmotě, robustní konstrukci spodního ramene a... 3 Víceprvková náprava . Různé požadavky na dynamiku jízdy, jízdní komfort a zastavěný prostor daly vzniknout různým... More ...

Kdo je největší dodavatel přívěsové techniky v Evropě?

Jako v současnosti druhý největší dodavatel v Evropě má firma KNOTT vynikající pozici na trhu přívěsové techniky. S nejmodernějšími výrobními zařízeními jsou dány předpoklady k tomu, abychom naše vedoucí postavení na rostoucím světovém trhu ještě zlepšili.

Související příspěvky: