Jaké jsou doby odpočinku řidičů kamionů v Německu?

Obsah

Jaké jsou doby odpočinku řidičů kamionů v Německu?

Jaké jsou doby odpočinku řidičů kamionů v Německu?

Jaké jsou doby řízení a odpočinku řidičů kamionů v Německu? Následující řádky jsou určeny nejen řidičům kamionu pracujících pro některou z německých spedičních firem, ale také pro zaměstnance přepravních společností z jiných zemí, kteří Německem projíždějí.

Kdo je řidič kamionu?

Řidič kamionu je nedoceněná profese Země: Zákaz jízdy pro: Zákaz jízdy v neděli a ve svátek: Zákaz jízdy v sobotu nebo jiná omezení: Belgie — Bez omezení Bez omezení Bulharsko — Bez omezení Bez omezení Dánsko — Bez omezení Bez omezení Německo Silniční motorová vozidla nad 7,5 tuny h ... 0 – 22 hodin V době prázdnin zákaz jízdy od července ... 17 more rows ...

Kde platí zákaz jízdy kamiony v Německu?

V Německu platí zákaz jízdy o neděli a ve svátek pro kamiony o celkové hmotnosti nad 7,5 tuny nebo pro kamiony s přívěsem. Mezi půlnocí a 22 hodinou nesmí kamiony vyjet na silnice.

Jaké jsou povolené doby jízdy řidiče kamionu?

Víte, jaké jsou nejvyšší povolené doby jízdy řidiče kamionu, jaká je nejkratší zákonná doba přestávky nebo jaká je pracovní doba řidiče kamionu v Německu a na co všechno si musíte dát pozor, když vjedete na území některé ze spolkových zemí? Dobou odpočinku je definován čas, po který řidič kamionu nevykonává svou náplň práce.

Související příspěvky: