Kdy byla reportérka veganská?

Obsah

Kdy byla reportérka veganská?

Kdy byla reportérka veganská?

A tak začal týden, kdy reportérka jedla pouze ovoce, zeleninu, luštěniny a proteinové nápoje na různé způsoby. Vliv veganské stravy na tělo ji však mile překvapil. Nejen, že jí více než hamburgery chyběl například losos, ale cítila se méně nafouknutá a ne tak plná, jako při normálním stravování.

Co používají vegani?

Vegani používají také olej, mořské a sladkovodní řasy, rostlinná „mléka“ a výrobky z nich, náhrady masa rostlinného původu, javorový sirup a další sladidla rostlinného původu. Mnozí vegani jedí pouze tepelně neupravenou stravu, zvanou „raw strava“. Tato strava je bohatá na enzymy a další látky, které se varem ničí.

Co je Veganská dieta?

Veganská dieta není ve skutečnosti žádnou dietou, ale životním stylem. Veganství se netýká pouze stravy, týká se celého života. Jeho základem je úcta a respekt k životu všech živočichů. Pro vegany jsou zvířata kamarádi, nikoli potrava.

Co znamená krátkodobé stravování vegetariánským způsobem?

Výzkumy a reakce lidí ukazují, že krátkodobé stravování veganským či vegetariánským způsobem může být pro tělo opravdu prospěšné a funguje na principu detoxu, v případě dlouhodobého vysazení masných a mléčných výrobků ale může představovat alternativní strava riziko.

Související příspěvky: