Jak vybrat koše na odpadky?

Obsah

Jak vybrat koše na odpadky?

Jak vybrat koše na odpadky?

Vybírat můžete z množství vestavných košů na odpadky, které lze zabudovat prakticky do každé linky. Odpadkové koše s jednou nádobou na odpad jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Součástí mnoha typů je uhlíkový filtr zabudovaný ve víku. Koše pro montáž do roviny nebo horní montáž jsou doplněny nerezovým víkem.

Jaké jsou koše na tříděný odpad?

Volně stojící odpadkové koše se stávají designovým doplňkem domácnosti, koše na tříděný odpad zase vynikají svou praktičností. V našem obchodě naleznete následující typy odpadkových košů od firmy Franke: Koše Franke zaujmou konstrukční odolností, materiálovou kvalitou a zároveň výhodnou cenou.

Co jsou vestavné odpadkové koše?

Vestavné odpadkové koše. Vestavné odpadkové koše - systémy pro třídění a ukládání odpadu pro výrobce kuchyňského nábytku. Způsob montáže určuje, pro jaký typ základní skříňky je daný výrobek vhodný: pro skříňky s dveřmi a závěsech (swing) , pro skříňky s čelní výsuvem (dveře skříňky na rámu koše) nebo pro vložení do zásuvky - koše se vkládají do ...

Co jsou odpadkové koše výsuvné?

Odpadkové koše výsuvné se vyznačují potřebou minimálního montážního prostoru. Sortery Franke Trolley Vario jsou pro maximálně komfortní ovládání opatřeny plnovýsuvem.

Související příspěvky: