Jak se banány objevují v promo akcích?

Obsah

Jak se banány objevují v promo akcích?

Jak se banány objevují v promo akcích?

Banány se v promo akcích objevují velmi často. Jen za posledního půl roku se v průměru objevily v jedenácti akcích každý měsíc, obvykle jsou zlevněny o třicet šest procent z běžné ceny za jeden kilogram,“ říkal letos Petr Miklík ze serveru Kupi.cz. Za běžnou cenu je přitom považováno zhruba třicet korun za kilogram banánů.

Co mohou banány pomoci?

Banány mohou pomoci v prevenci či překonání řady nemocí a zdravotních potíží, pokud jsou přidány do každodenní diety. Banány obsahují tryptofan, aminokyselinu přeměňující se v těle na serotonin, který je znám svým relaxačním a náladu zlepšujícím účinkem. Vitamín B6 obsažený v banánech reguluje hladinu krevního cukru, která ovlivňuje náladu.

Co je banán?

Banán. Množství. Balení g mg (= 0,001 g) dkg (= 10 g) kg (= 1000 g) Detaily potraviny. 375 kJ (89 kCal) Složení. Bílkoviny 1 g.

Jak snížit horkost z banánů?

Banán je považován za „chladivou“ potravinu, která dokáže snížit fyzickou i psychickou horkost. Vnitřní strana slupky z banánů se může využít při bělení zubů. Třete zuby jemně kouskem vnitřní strany slupky od banánů po dobu 2 minut.

Související příspěvky: