Jaké je maso z tuňáka?

Obsah

Jaké je maso z tuňáka?

Jaké je maso z tuňáka?

Pokud ho připravujete jako steak, rozhodně se k němu chovejte jako ke kvalitnímu hovězímu a opečte ho jen svrchu tak, aby uvnitř maso zůstalo růžové. Maso z tuňáka obsahuje velkou porci bílkovin, vitaminů a minerálů a také v něm nechybí zdravé omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.

Co se týče tuňáka?

Čerstvého tuňáka na jídelníčku nemáme příliš často, ale je to velká škoda. Tahle ryba totiž nejen skvěle chutná, ale má i spoustu zdravotních benefitů. 02. 03. 2018 Zatímco většina ryb má bílé maso, tuňák je spíše obdobou červeného masa, bývá přirovnáván k telecímu.

Co se týče konzervy tuňáka?

Ačkoliv se množství živin liší podle značky, podstatné zůstává. Velká, přibližně 130gramová konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, nabízí kolem 20 gramů bílkovin a 191 kilokalorií. Dodá pouze něco přes gram tuku, zato 190 procent doporučené denní dávky selenu. Je významným zdrojem jodu, fosforu, železa ...

Co je čerstvého tuňáka?

Tahle ryba totiž nejen skvěle chutná, ale má i spoustu zdravotních benefitů. Čerstvého tuňáka na jídelníčku nemáme příliš často, ale je to velká škoda. Tahle ryba totiž nejen skvěle chutná, ale má i spoustu zdravotních benefitů. Výtečné recepty z čerstvého tuňáka | Recepty na Prima Fresh reklama zavřít Najděte si recept Co hledáte?

Související příspěvky: