Jak velká je obrazovka telefonu 11 Pro Max?

Obsah

Jak velká je obrazovka telefonu 11 Pro Max?

Jak velká je obrazovka telefonu 11 Pro Max?

iPhone 11 Pro Max se Super Retina XDR displejem. Po úhlopříčce měří obrazovka telefonu iPhone 11 Pro Max 6,5", což s rozlišením 2 688 × 1 242 pixelů udává jemnost 458 ppi. To však není jediná kvalita. Neméně úchvatně vypadají syté barvy OLED panelu, vysoký kontrastní poměr a podpora HDR.

Kde poslat opravu iPhone?

V závislosti na charakteru opravy možná budete moct iPhone poslat přímo do servisního střediska Apple. Všichni technici v těchto servisech mají školení od společnosti Apple. Všichni poskytují stejně kvalitní servis a využívají originální díly Apple. Apple jejich opravy přímo podporuje.

Co se týká iPhonů?

iMacy, MacBooky a iPady mají své vylepšené varianty Pro, na stejné názvosloví Apple přešel také u iPhonů. „Próčka“ nahrazují loňský modely XS a Apple je opět nabízí ve dvou variantách lišících se pouze velikostí displeje, výdrží a cenou. iPhone 11 Pro zůstává u 5,8″ displeje, Pro Max má 6,5″.

Jaká je cena za výměnu baterie Apple?

Cena za výměnu baterie závisí na modelu iPhonu a na tom, jestli se na případ vztahuje záruka nebo zákon na ochranu spotřebitele. Tyto ceny platí jen pro opravy baterie prováděné společností Apple. Autorizovaný poskytovatel servisu Apple může nabídnout jinou cenu.

Související příspěvky: