Co jsou platové tabulky státních zaměstnanců?

Obsah

Co jsou platové tabulky státních zaměstnanců?

Co jsou platové tabulky státních zaměstnanců?

Přečtěte si také: Nový článek s platovými tabulkami státních zaměstnanců Platy soudců, poslanců a europoslanců Platy podle profesí - kdo si vydělá nejvíc a kdo nejméně? Čtěte nový článek s novými platovými tabulkami! 1. tabulkupoužijí všichni veřejní a státní zaměstnanci, kteří podle Nařízení vlády č 564/2006 Sb. nespadají do žádné další tabulky.

Jak se zařazení do platového stupně?

15. platová třída:vysokoškolské (magisterské) vzdělání 16. platová třída:vysokoškolské (magisterské) vzdělání Zařazení do správného platového stupně Pro zařazení do platového stupně je klíčová doba započitatelné praxe. Jakou praxi pod tím rozumět?

Jaké jsou platy soudců a poslanců?

Platy soudců, poslanců a europoslanců Platy podle profesí - kdo si vydělá nejvíc a kdo nejméně? Čtěte nový článek s novými platovými tabulkami! 1. tabulkupoužijí všichni veřejní a státní zaměstnanci, kteří podle Nařízení vlády č 564/2006 Sb. nespadají do žádné další tabulky. Je to platová tabulka nejchudší.

Jaké jsou platové třídy státních zaměstnanců?

Platové tabulky a třídy státních zaměstnanců Autor: Jakub Dočkal | 10.12.2012 Platové třídy, platové stupně, platové tabulky, také v tom máte trochu zmatek? Následující shrnutí by vám mělo pomoci v základní orientaci.

Související příspěvky: