Co jsou mořské plody?

Obsah

Co jsou mořské plody?

Co jsou mořské plody?

Mořské plody neboli plody moře, či dokonce dary moře... Pokud jste si na dovolených oblíbili krevety, mušle či kalamáry, není důvod, proč si je nedopřát i doma. Dají se koupit čerstvé i mražené a jejich příprava je velmi jednoduchá a navíc velmi rychlá! 21. 02. 2020

Co je směs mořských plodů?

Směs mořských plodů - je nejen chutné jídlo, ale také produkt, který bude perfektní občerstvení pro všechny piva. Mořské plody by měly být rozmraženy a marinované ve směsi dvou lžících olivového oleje a jednu lžíci sojové omáčky. Stojí za to přidat do marináda několik plátků citronu.

Co je mořské plody koktejl?

Je pravidlem, mořské plody koktejl se nazývá směs mořských plodů. V jeho složení jsou zejména krevety, mušle, olihně a chobotnice. Recepty pomocí mořské plody nesčetné množství. Z mořské plody zahrnuty ve směsi mohou být připraveny skvělé předkrmy, první kurzy a překvapivě chutné horké.

Co se řadí mezi mořské plody?

Mezi mořské plody řadíme krevety, langusty, kraby i humry, patří sem všechny druhy mušlí, například slávky, vongole nebo svatojakubky. Ale také měkkýši, jako jsou kalamáry, chobotnice nebo sépie.

Související příspěvky: