Jak se věnovat kůži?

Obsah

Jak se věnovat kůži?

Jak se věnovat kůži?

Kůži se tak musíte věnovat pravidelně. Při každém úklidu povrch setřete čistým měkkým hadříkem namočeným ve vodě s trochou rozpuštěného obyčejného mýdla. Pořiďte si třeba to s jelenem. Hadr by měl být čistě bílý, barevný by mohl kůži obarvit. Nepoužívejte žádné saponáty ani prací prostředky. Ty by kůži odmastily a vysušily.

Jak pečovat o kůži?

Jen správná péče totiž zaručí, že budou stále vypadat jako nové a budou sloužit dlouhé roky. Kůži se tak musíte věnovat pravidelně. Při každém úklidu povrch setřete čistým měkkým hadříkem namočeným ve vodě s trochou rozpuštěného obyčejného mýdla.

Jaký je lak na kůži?

Akrylátový lak na kůži, baleni: 100ml, lak má neutrální... Aktovkové madlo kožené je ručně šité, délka i s d-kroužky... Barva na kožené hrany, balení: 50g, ochrání hrany výrobků... Blesková barva na kůži je šelaková barva, určena k přebarvování...

Kde se objevují nové krevetky?

I u nás se konečně objevují importy nových barevně zajímavých krevetek a několika málo českým a slovenským chovatelům se daří je i množit. Mnozí akvaristé zatouží po krevetkách jako po doplňku akvária, buď proto, že je chtějí vyzkoušet jako biologickou zbraň proti řasám, nebo se jim prostě líbí.

Související příspěvky: