Jak přihnojit fialky?

Obsah

Jak přihnojit fialky?

Jak přihnojit fialky?

Přihnojování fialek není žádnou vědou - stačí jednou za dva týdny slabě přihnojit hnojivem pro pokojové rostliny. Pokud by fialky příliš bujně rostly a málo kvetly, osvědčilo se hnojivo na kaktusy.

Kdy kvetou fialky?

Když přijde řeč na fialky, vždycky si vzpomenu na pohádku Boženy Němcové O dvanácti měsíčkách. Zrovna jsme se v redakci dohadovaly, kdy kvetou fialky. Já tvrdím, že v březnu, doufám, že si to i správně pamatuji z té pohádky. Kolegyně má fialky spojené s pokročilejším jarem.

Jak správně zavlažovat fialky?

Jak správně zavlažovat fialky a jak často? Pro krásné, dlouho kvetoucí indoor fialky vyžadují dobrou péči vhodné podmínky osvětlení a teploty. Ale hlavní podmínkou je řádné zavlažování. Sušení půdy v květináči nebo příliš časté, hojné zalévání se stává příčinou onemocnění a zastavení kvetení.

Jaká je Fialková sezona v Hollywoodu?

V Hollywoodu je fialková sezona už teď. V barvě něžných a voňavých kytiček si vyrazily hvězdy na večírky a premiéry. Když přijde řeč na fialky, vždycky si vzpomenu na pohádku Boženy Němcové O dvanácti měsíčkách. Zrovna jsme se v redakci dohadovaly, kdy kvetou fialky.

Související příspěvky: