Jak vyčistit uši?

Obsah

Jak vyčistit uši?

Jak vyčistit uši?

Při běžné produkci ušního mazu stačí vyčistit uši jednou za týden. Pokud však máte zvýšenou produkci mazu, uši si čistěte tak často, jak je třeba, aby se nestaly estetickým problémem. Kam dál?

Jak čistit uší doma?

Metoda 1ze 2:Čištění doma 1 Dejte pozor, abyste neměli infekci ucha nebo perforovaný bubínek. ... Raději se objednejte k lékaři a řešte své... 2 Udělejte si vlastní roztok na čištění uší. Kupte si roztok karbamid peroxidu v lékárně, nebo si vyrobte vlastní. 3 Připravte si aplikátor (volitelné). Můžete si roztok nalít do uší rovnou z misky, ale je lepší použít... More ...

Jak vyčistit ucho?

Ucho si můžete vyčistit i olejem (například dětským nebo olivovým). Kápnete do ucha kapku oleje, který konzistenci mazu zvláční a ten se začne díky samočisticí schopnosti posouvat směrem z ucha. Následným vypláchnutím vodou tělové teploty se maz dostane ven. Na čištění uší existují i ​​různé spreje.

Jak použít svíčku na čištění uší?

Svíčku na čištění uší je třeba vždy použít do obou uší, i když se potýkáte s problémem pouze na jedné straně. Mimo akutních problémů se svíčky používají i v rámci chronických obtížích.

Související příspěvky: