Jak začít s výcvikem border kolie?

Obsah

Jak začít s výcvikem border kolie?

Jak začít s výcvikem border kolie?

Výcvik štěňat border kolie 1 Výchova štěněte border kolie. Ještě dříve, než si štěně vůbec pořídíte, měli byste si rozmyslet, co od pejska očekáváte. ... 2 Jak správně na borderkolli. Na výchově pejska začněte pracovat okamžitě, jakmile si ho přivedete domů. Klidně už v 8 týdnech. ... 3 Jak dlouho je border kolie ještě štěně. Border kolie je štěně cca do 1 roku, ale už v tuto dobu začněte s výcvikem, který by měl být důsledný.

Jak dlouho je Border kolie štěně?

Border kolie je štěně cca do 1 roku, ale už v tuto dobu začněte s výcvikem, který by měl být důsledný. Někteří psi mohou být štěnětem až do dvou let, je to opravdu variabilní a vždy záleží na temperamentu psa. výběr z naší tvorby. Výcvik štěněte.

Co je charakteristika border kolie?

Obecná charakteristika border kolie 1 I. Povaha. Tohle všechno a mnohem víc o ní můžeme říct. Potřebuje spousty pohybu a práce, ráda se s vámi chvíli pomazlí,... 2 II. Vzhled. Co se týče srsti, rozlišujeme dva typy: krátkosrsté i dlouhosrsté. V obou případech na sobě nosí pejsek dvě... 3 III. Vztah k dětem a domácím mazlíčkům. Border kolie je výborný rodinný pes za... More ...

Proč je Border kolie dobrý rodinný pes?

Border kolie je výborný rodinný pes za předpokladu, že dostává jako štěně důsledný a kvalitní výcvik. Vychází s dětmi a domácími mazlíčky, pokud se jeho pastevecké instinkty dobře nasměrují a zakážeme mu uplatňovat je v domácnosti (štěká a nahání děti nebo domácí mazlíčky).

Související příspěvky: