Jak přidat vlastní miniaturu videa?

Obsah

Jak přidat vlastní miniaturu videa?

Jak přidat vlastní miniaturu videa?

Jakmile přidáte vlastní miniaturu, můžete nad ni umístit kurzor myši a kliknutím na tlačítko Další ji stáhnout nebo upravit. Pokud chcete podrobný návod, jak přidat vlastní miniaturu videa, podívejte se na video z kanálu YouTube Creators. Pokud se přehrávání brzy nespustí, zkuste zařízení restartovat.

Jak nahrát miniaturu videa na YouTube?

Na miniatuře videa vidí diváci při procházení obsahu YouTube snímek z vašeho videa. Až dokončíte nahrávání videa, můžete si vybrat miniaturu ze tří možností automaticky vygenerovaných službou YouTube, nebo nahrát vlastní. Přihlaste se do Studia YouTube. V nabídce vlevo vyberte možnost Obsah.

Jaký je obrázek miniatury?

Vlastní obrázek miniatury by měl být co největší. Bude použit jako obrázek náhledu ve vloženém přehrávači. Doporučujeme, aby vaše vlastní miniatury: Měly rozlišení 1280 × 720 (s šířkou minimálně 640 pixelů). Byly nahrány v některém z následujících formátů obrázku: JPG, GIF nebo PNG. Nepřesahovaly velikost 2 MB.

Jak přidat miniaturu videa do televize?

Pokud chcete podrobný návod, jak přidat vlastní miniaturu videa, podívejte se na video z kanálu YouTube Creators. Pokud se přehrávání brzy nespustí, zkuste zařízení restartovat. Videa, která sledujete, mohou být přidána do historie sledování televize a ovlivnit doporučení pro televizi.

Související příspěvky: