Čím mazat vzduchovky?

Obsah

Čím mazat vzduchovky?

Čím mazat vzduchovky?

Čím mazat?” Vědomost základních pravidel Vám pomůže udržet zdraví své vzduchovky dlouhá léta. Některé vzduchovky můžou střílet hned po koupi bez jakékoliv intervence. Zpravidla to jsou drahé vzduchovky známých firem: Air Arms, Weihrauch, starší modely Diana.

Jak pečovat o vzduchovku?

Jak se má o vzduchovku pečovat? Čím mazat?” Vědomost základních pravidel Vám pomůže udržet zdraví své vzduchovky dlouhá léta. Některé vzduchovky můžou střílet hned po koupi bez jakékoliv intervence. Zpravidla to jsou drahé vzduchovky známých firem: Air Arms, Weihrauch, starší modely Diana.

Jak čistit vzduchovky?

Já svou vzduchovku, větrovku a vzduchovou pistoli čistím sadou Hoppes na vzduchovky (vytěrák hlavně .177, čistící papírky a Gun oil Hoppes), nejdřív hlaveň protáhnu papírkem napuštěným olejem, pak vytírám nasucho, dokud nejsou papírky čisté. Výsledek je OK, periodicita čištění závisí na použitých diabolkách, JSB zdaleka nešpiní tolik co Crosman.

Jak čistit vzduchovku v garáži?

Já vzduchovku čistím odjakživa kusem nějakého izolovaného drátu. Na konci ho ohnu a do toho ohybu chytnu útržek nějakého hadříku. Je to rozhodně lepší než silon. Nepoužívám žádné speciální mazací zázraky od Horsta Fuchse, ale ten hadr navlhčím normálním motorovým olejem co je zrovna v garáži. Obzvláště se mi osvědčila značka Mogul.

Související příspěvky: