Proč jsou intelektuální lidé méně aktivní?

Obsah

Proč jsou intelektuální lidé méně aktivní?

Proč jsou intelektuální lidé méně aktivní?

Během experimentu zjistili američtí vědic, že lidé, kteří upřednostňují intelektuální práci, jsou méně aktivní a naopak ti, kteří tolik neprahnou po poznání, se spíše věnují cvičení. Inteligentnější lidé totiž preferují spíše takové činnosti, které vyžadují vytrvalost a intenzivní duševní úsilí, například šachy.

Který je koeficient inteligenční?

Zatímco někteří vědci se dohadují,který koeficient je důležitější, jestli inteligenční (IQ), nebo emoční (EQ), jiní provádějí mnohem komplexnější výzkum, aby pochopili, jak některé faktory – včetně vzhledu a chování – mohou ovlivnit intelektuální schopnosti člověka. A přišli s velmi nečekanými závěry.

Které 8 věcí dělají vysoce inteligentní lidé?

ODHALENO: Těchto 8 věcí dělají vysoce inteligentní lidé. Patříte mezi ně? Spousta lidí si o sobě myslí, že jsou inteligentní, někdy se ale mohou pořádně seknout. Jestli pro vás ale jsou charakteristické tyhle věci, potom pravděpodobně mezi ty nadprůměrně inteligentní patříte. 1. Nepovažujete se za génia.

Co se týče inteligence?

Ukázalo se, že na úroveň inteligence může poukazovat dokonce i vaše výška, váha, délka prstů nebo barva očí. Rozhodli jsme se proto sepsat seznam 12 znamení, podle kterých odhalíte nadanou a inteligencí obdařenou osobu. A kdo ví, třeba ji objevíte v sobě a zjistíte, že jste vlastně génius!

Související příspěvky: