Co je důležité pro zdravé srdce?

Obsah

Co je důležité pro zdravé srdce?

Co je důležité pro zdravé srdce?

„Racionální strava bez tučných a přesolených jídel, nekuřáctví, omezení tvrdého alkoholu, vyhýbání se stresu a dostatek pravidelného pohybu – to jsou hlavní zásady zdravého životního stylu, který je důležitý pro zdravé srdce.

Jak chránit vaše srdce a cévy?

Oregano: Sloučenina beta-karyofylen chrání srdce před vznikem zánětů a je účinná proti osteoporóze. 25. Rajčata: Skvělou prevencí proti infarktu a mrtvici je látka lykopen, kterou obsahují. Pravidelná konzumace rajčat a protlaků ochrání vaše srdce a cévy. 26.

Jak účinně působí jablko na srdce?

Jablko: Jedno jablko denně účinně posílí imunitní systém, srdce a krevní oběh. Stabilizuje hladinu cukru v krvi a posiluje cévy, především slabé žíly. Kdy mám nárok na lázně a je to celé opravdu zdarma? 16. Kakao: Antioxidanty obsažené v kakau působí blahodárně na srdeční tepny.

Které znamení mohou mít problémy se srdcem?

Šest nenápadných znamení, která mohou ukazovat na problémy se srdcem 1 Extrémní únava. Vyčerpání a únavu může způsobit nedostatek spánku či nadměrná fyzická námaha, ale extrémní únava, která... 2 Nateklá chodidla. Těhotenství, křečové žíly, dlouhé sezení v letadle – to vše může způsobit natékání nohou. 3 Závratě. Závratě patří mezi další nenápadné příznaky, které mohou mít... More ...

Související příspěvky: